Så här kan man kontakta Destination Lund

Vi är en helt ideell turistbyrå som drivs av Lundabor. Om man har några frågor om våra besöksupplevelser eller andra frågor om Lund som besöksmål så får man gärna kontakta oss. Vi har oftast korta svartider. Man kan skicka ett meddelande till oss från den här sidan, till vår Facebooksida eller chatta med oss genom Facebook Messenger vilket man kan göra från den här sidan också även om man inte har något eget konto hos Facebook.

Glöm inte skriva vem du är och din e-postadress så att vi kan svara på ditt meddelande!

Vi använder din e-postadress enbart för att besvara ditt meddelande. Vi har inga e-postlistor och skickar aldrig någon reklam till de som kontaktar oss. Om du inte har någon e-postadress kan du skicka ett meddelande till oss genom Facebook Messenger istället så att vi kan svara.

Meddelande till Destination Lund:

Tyvärr har vi inte möjlighet att svara på frågor på telefon eller skicka någon post eftersom vi är en helt ideell verksamhet utan någon fysisk adress, utan någon avlönad personal och utan några som helst ekonomiska resurser. Våra medlemmar gör allt helt ideellt och oavlönat.

Det finns ingen turistbyrå att besöka i Lund

På samma sätt som i andra städer finns det inte längre någon turistbyrå som man kan besöka i Lund. Istället hittar man vår turistinformation här på vår webbplats. Så här gör de flesta numera eftersom det kostar mycket för lokaler och personal för de få som brukar besöka turistbyråer. De allra flesta söker istället efter turistinformation online numera. Här på vår webbplats hittar du allt du behöver veta för att besöka Lund och om det finns något du vill fråga om kan du enkelt kontakta oss.

Turistbyrån Lunds ideella turistinformation Destination Lund informerar